Interactieve productpresentatie van West-concepts horloges

Om de mogelijkheden van de 360˚ productpresentaties goed weer te geven treft u hieraan 2 voorbeelden aan.

<script type="text/javascript" async src="//orbitvu.co/001/eMHbzVJ7ct8gQdWjTmy94H/ov3601/3/script?width=auto&content2=yes&height=auto&force_html5=yes"></script><!-- [et_pb_line_break_holder] --><div class="orbitvu-viewer" style="width: 100%;height: 100%;"><!-- [et_pb_line_break_holder] --> <div id="ovContent-eMHbzVJ7ct8gQdWjTmy94H" ></div><!-- [et_pb_line_break_holder] --></div>

Interactie en langer op de webshop

Hiernaast staan 2 voorbeelden van 360˚ productpresentaties. Deze interactieve vorm van online presenteren vergroot de betrokkenheid van de klant bij het product. Omdat de klant zelf het product van alle kanten kan bekijken, kan deze ook zelf bepalen wat interessant is om te zien. Uit onderzoek blijkt dat 360˚ productpresentaties de klant langer in de webshop / website blijft en eerder tot aankopen overgaat. De presentatie neemt veel twijfel bij de klant weg. Daarmee sluit het aan bij het verwachtingspatroon van de koper bij het uitpakken en leidt tot minder retouren.

<div id="orbittour-UWTVpWpdQ3k4LAsVfjKuo5" class="orbittour-container"></div><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script type="text/javascript" src="//orbitvu.co/001/UWTVpWpdQ3k4LAsVfjKuo5/2/orbittour/22909/script"></script>

Weergave, beheren en delen.

De presentaties werken op ieder apparaat zoals tablet, mobiel en desktop en vraagt geen grote data-overdracht.

De weergave van de 360˚ productpresentaties is aan te passen aan de huisstijl. Kleur en vormen van de bediening, draairichting, en snelheid zijn aan te passen.

Met indexfoto’s is het mogelijk de klant te laten kijk naar details. Deze kunnen worden voorzien van tekst en URL’s.

De  presentaties zijn eenvoudig in te sluiten op de website. De hosting kan door de klant zelf worden gedaan of door ikkijkevenrond.nl. Ook het delen op andere websites is ook een mogelijkheid.

Meer info?

Neem  contact met Bastiaan Hopster / ikkijkevenrond.nl
– 06-51557389
– contact@ikkijkevenrond.nl

Of vul onderstaand contactformulier in.